ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σώζεται το Ερρίκος Ντυνάν από την Πειραιώς -Δήλωση Γεωργιάδη στο Fpress

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σώζεται το Ερρίκος Ντυνάν από την Πειραιώς -Δήλωση Γεωργιάδη στο Fpress
Στον έλεγχο του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς περνά σύμφωνα με πληροφορίες το πολύπαθο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν κάτι που επιβεβαιώνει στο Fpress

με δήλωσή του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέροντας «επιβεβαιώνουμε την πληροφορία σας ότι ο έλεγχος του Ερρίκος Ντυνάν περνά στην Τράπεζα Πειραιώς».
Και αυτό συμβαίνει μετά τη μεταβίβαση δανείου 90 εκ Ευρώ προς την τράπεζα Πειραιώς λόγω της απορρόφησης της Marfin Egnatia Bank. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ώστε το νοσοκομείο να λειτουργήσει κανονικά εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση ενώ ρυθμίζεται ο παλαιότερος δανεισμός και δρομολογείται η είσοδος ενδιαφερόμενων επενδυτών.
Ήδη έχει ενημερωθεί το προσωπικό του ιδρύματος. Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Δεκεμβρίου είχε επικυρωθεί στην Ολομέλεια της βουλής, πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του περασμένου Οκτωβρίου, που αφορούσε στη χορήγηση στο Ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν» ασφαλιστικής ενημερότητας για έναν ακόμη μήνα (31/1/2014), καθώς και προστασία από κατασχέσεις πιστωτών για το ίδιο διάστημα.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ
[email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ