Άλλαξε η ημερομηνία λήξης μαθημάτων λόγω εκλογών -Πότε κλείνουν Γυμνάσια και Λύκεια για το καλοκαίρι

Άλλαξε η ημερομηνία λήξης μαθημάτων λόγω εκλογών -Πότε κλείνουν Γυμνάσια και Λύκεια για το καλοκαίρι

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ

Άλλαξε η ημερομηνία της λήξης μαθημάτων στα σχολεία, (γυμνάσια και λύκεια) μετά τις ανακοινώσεις για διενέργεια εκλογών στις 21 Μαΐου.

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, τροποποιήθηκε η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων στα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Συγκεκριμένα, τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, και όχι το τελευταίο δεκαήμερο, όπως ίσχυε. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή για τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία.

«Τα μαθήματα λήγουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Η λήξη των μαθημάτων του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου, του Επαγγελματικού Λυκείου, του Ειδικού Γυμνασίου, του Ειδικού Λυκείου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου καθορίζεται κάθε έτος με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται μέχρι την 30ή Απριλίου.» αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου ενώ, οι ενδοσχολικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 23 Μαΐου. Αναμένεται επίσημη απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ