ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία όλων των κατηγοριών στα λιμάνια την Τετάρτη

ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία όλων των κατηγοριών στα λιμάνια την Τετάρτη

Η κινητοποίηση αρχίζει τα ξημερώματα στις 00.01 τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/3) έως στις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για την Τετάρτη 08/03/2023, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά, αποφάσισε σε σημερινή της συνεδρίαση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, με αφορμή τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η κινητοποίηση αρχίζει τα ξημερώματα στις 00.01 τα ξημερώματα της Τετάρτης έως στις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αναφέρει ότι η “στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της χώρας για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Παν-Πειραϊκής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που αρχίζει την ώρα 00.01 της 08-03-2023 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 24.00 της ίδιας ημέρας.”

Το συνδικαλιστικό σωματείο των ναυτικών απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της συγκρούσεως των δύο τρένων και την λήψη όλων εκείνων των μέτρων που απαιτούνται για ασφαλείς χερσαίες και θαλάσσιες μεταφορές και συγκοινωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ