Έκκληση Ιερώνυμου: Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο

Έκκληση Ιερώνυμου: Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο

«Οι εμβολιασμένοι που αρρωσταίνουν περνούν πιο εύκολα, οι ανεμβολιάστοι κατακλύζουν τα νοσοκομεία» εξήγησε ο Αρχιεπίσκοπος μετά τη τέλεση του Μεγάλου Αγιασμού στη Μητροπολη Αθηνών.

Έκκληση να βοηθήσουμε όλοι ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μετά την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε: «Ήταν μία όμορφη λειτουργία, πανηγυρική, να ευχηθούμε όμως οι επόμενες γιορτές μας να είναι χωρίς αυτές τις δυσκολίες από πλευράς υγείας» και υπογράμμισε:

«Θα ήθελα ιδιαιτέρως να τονίσω, αυτή την ώρα, να ακούσουμε τη φωνή και της Πολιτείας και της Εκκλησίας κι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο, διότι αποδεικνύεται καθημερινώς ότι το εμβόλιο είναι το μόνο τείχος απέναντι σε αυτή τη αρρώστια. Αυτοί που αρρωσταίνουν σήμερα εάν έχουν εμβολιαστεί περνούν πιο εύκολα, ενώ εκείνοι που δεν έχουν κάνει εμβόλιο κατακλύζουν τα νοσοκομεία και σε λίγο θα έχουμε έκρηξη στο υγειονομικό πρόβλημα της χώρας. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε, αυτή τη δύσκολη ώρα, την πανδημία και για να μπορέσουμε να πούμε ότι η σημερινή μέρα θα είναι η τελευταία που γιορτάζουμε με αυτό τον τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ