Η «απάτη του αιώνα» - Δεν είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Η «απάτη του αιώνα» - Δεν είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος αναφέρει ότι ο Νίκος Θεοδωράκης που εμφανίστηκε σε ευνέντευξη ως γιος του Μίκη Θεοδωράκη, δεν έχει σχέση με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη.

Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος, με ανάρτηση του στο facebook, κάνει λόγο για «απάτη του αιώνα» αναφερόμενος στον Νίκο Θεοδωράκη, ένα πρόσωπο που εμφανίζεται ως γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Όπως τονίζει ο Γιώργος Θεοδωράκης το πραγματικό επώνυμο του προσώπου αυτού είναι Κουρής και ουδεμία σχέση έχει με την οικογένεια Θεοδωράκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος Θεοδωράκης κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση από το facebook.

Ποιος είναι ο Νίκος Θεοδωράκης

Όπως ακούσαμε στη συνέντευξη που έδωσε ο "άγνωστος γιος" του Μίκη Θεοδωράκη στο Start Κέρκυρας, ο Νίκος Θεοδωράκης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1976. Από μικρός έδειξε την τάση που είχε για τη μουσική. Από τα 11 του χρόνια συμμετείχε φωνητικά σε συναυλίες του Σπύρου Σαμοϊλη. Αρχίζει μαθήματα θεωρίας και πιάνου στο Ωδείο Καλλιθέας και αργότερα στο Ωδείο Καλομοίρη. Παίρνει μέρος σε συναυλίες του Σαμοϊλη, ενώ στη συνέχεια διοργανώνει αφιερώματα στον Μίκη Θεοδωράκη στην Κέρκυρα. Στην Κέρκυρα συμμετέχει στο καλλιτεχνικό εργαστήρι και στο ΔΗΠΕΘΕ. Σήμερα ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα και συνεχίζει να διοργανώνει αφιερώματα για τον Μίκη Θεοδωράκη. Τον Νοέμβριο του 2017 ανοίγει το Μικης Radio., ενώ τον Απρίλη του 2020 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον συνθέτη Χρύσανθο Μουζακίτη, με τίτλο “ Στα Λιμάνια της Καρδιάς μου, μία συλλογή με διάφορους ¨Ελληνες καλλιτέχνες.

Δείτε την επίμαχη συνέντευξη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ