Χανιά: Προφυλακιστέος ο 27χρονος που κατηγορείται ότι πυρπόλησε 53χρονο άστεγο

Χανιά: Προφυλακιστέος ο 27χρονος που κατηγορείται ότι πυρπόλησε 53χρονο άστεγο

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί απανθρακωμένος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι και αρχικά ο θάνατος του αρχικά δεν είχε αποδοθεί σε δολοφονία. 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 53χρονου αστέγου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στις 4 Μαΐου στα Χανιά.

Με ομόφωνη απόφαση της εισαγγελέως και του ανακριτή Χανίων ο 27χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς κατηγορείται ότι πυρπόλησε τον άτυχο 53χρονο, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Κύπρου.

Ύστερα από έρευνες της ΕΛΑΣ, συνελήφθη ο 27χρονος που, σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης και στη συνέχεια προκάλεσε την πυρκαγιά στην εγκαταλελειμμένη οικία.

Την υπεράσπιση του 27χρονου που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο και εμπρησμό, ενώ ακόμα κατηγορείται και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ανέλαβε δικηγόρος που διόρισαν οι δικαστικές Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ