Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη

Τι ζητάει η 33χρονη που κατηγορείται για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, από τον εν διαστάσει σύζυγο της

Εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου, από τις φυλακές Κορυδαλλού, με αφορμή τα μνήματα των παιδιών τους.

Όπως ανέφερε στο εξώδικο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το STAR, η ίδια είναι κρατούμενη και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών στην Πάτρα. Μάλιστα, αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους και πως θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους. Έτσι, τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδελφή της, Δήμητρα.

Στο ίδιο εξώδικο, η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο βρίσκεται στα χέρια του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετά τη σύλληψή της.

Όπως ισχυρίζεται, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζει πως ο εν διαστάσει σύζυγός της γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα. Έτσι, σύμφωνα με το εξώδικο, ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδελφή της.

Επίσης, η κατηγορούμενη καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της να καταρτίσει λίστα με όλα τα πράγματα, που υπάρχουν στο σπίτι στο οποίο διέμεναν στην οδό Μπιζανίου 27 στην Πάτρα καλώντας τον να πάρει ό,τι αντικείμενα επιθυμεί, προκειμένου να δώσει εντολή σε συγγενικά της πρόσωπα να αδειάσουν το σπίτι.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά από τον Μάνο Δασκαλάκη να απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ