Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τη δολοφονία της 43χρονης

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τη δολοφονία της 43χρονης

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στις πηγές Νέστου στην Καβάλα

 

Στα χέρια της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας βρίσκεται το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε μέσα στο φαρμακείο και αποτυπώνει την ανατριχιαστική στιγμή της δολοφονίας της άτυχης φαρμακοποιού.

Παράλληλα, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις πηγές Νέστου στην Καβάλα με τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού από τον ίδιο τον σύζυγο της.

«Ήταν ένας καλός άνθρωπος και με τους ασθενείς και με όσους χρειάζονταν την βοήθεια της. Για τα προσωπικά την δεν ήξερα τίποτα, δεν μίλαγε. Έδειχνε ευτυχισμένη όποτε την έβλεπα, αλλά ήταν ο χαρακτήρας της έτσι, δεν θα μου έδειχνε ότι κάτι τρέχει. Από όταν το έμαθα έχω συγκλονιστεί» δηλώνει στο Skai.gr η Λαρίσα Κοσμίδου η οποία είναι γιατρος και γνώριζε καλά την 43χρονη.

Σοκαρισμένη από τη δολοφονία της γυναίκας είναι και η υπάλληλος του φαρμακείου, εκφράζοντας τον πόνο της για την 43χρονη, αλλά και τα παιδιά της.

«Γιατι; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα... Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου. Ποιός να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. Μόνο πόνος. Τόσος πόνος. Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω. Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο ...Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανεψουν . ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη ...», αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ