Δήλωση «βόμβα» από τον συνήγορο της Ρ. Πισπιρίγκου: Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Δήλωση «βόμβα» από τον συνήγορο της Ρ. Πισπιρίγκου: Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Τι ισχυρίζεται ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σε μια δήλωση – βόμβα προέβη ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, λέγοντας πως η θανατηφόρος κεταμίνη που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, χορηγήθηκε στο Ωνάσειο νοσοκομείο, ενώ όπως υποστήριξε, υπάρχει καταχωρημένο αρχείο που επιβεβαιώνει το γεγονός.

Σε όλα τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε όπως αποκάλυψε ο κ. Παπαδόπουλος, υπήρξε και μια συνομιλία με νοσηλεύτρια που δούλευε στο Ωνάσειο την εποχή που νοσηλευόταν και η Τζωρτζίνα.

Daily Mail για Ρ. Πισπιρίγκου: Μάνα χαμογελάει στο παιδί της πριν του δώσει μοιραία δόση κεταμίνης

Ως νοσηλεύτρια ήταν υπεύθυνη για την φροντίδα της Τζωρτζίνας και όπως αναφέρει ήταν ένα παιδί που βρισκόταν σε μόνιμη κατάσταση επιληψίας ενώ αποκάλυψε ότι είχε χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνη για την νοσηλεία της, γεγονός που όπως υποστηρίζει ο συνήγορος της κατηγορουμένης, θέτει ερωτηματικά και σε αμφιβολία την εξέταση που πρόκειται να γίνει.

Μάλιστα όπως είπε το γεγονός οτι καταχωρήθηκε η κεταμίνη είναι καταγεγραμμένο στο Ωνάσειο κατά της διάρκεια της νοσηλείας της εκεί. Ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι θα κληθεί και θα καταθέσει και η ίδια στο ανακριτή για να επαναλάβει όλα όσα αποκάλυψε στον ίδιο.

Σημειώνεται ότι το ίδιο είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Υπάρχει μία μαρτυρία της νοσηλεύτριας που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα που μου ανέφερε ότι τα επεισόδια που έκανε τα έκανε και άλλες φορές χωρίς να είναι μπροστά η μητέρα και ο πατέρας. Μου είπε ότι έκανε άλλα δύο τέτοια επεισόδια στο Ωνάσειο και πως ήταν σίγουρη ότι φεύγοντας από το Ωνάσειο ότι το παιδί θα καταλήξει. Μου είπε ότι αν κληθεί θα καταθέσει», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ