Ένταση στη Δίκη Λιγνάδη - Ξέσπασε σε κλάματα ο καταγγέλων

Ένταση στη Δίκη Λιγνάδη - Ξέσπασε σε κλάματα ο καταγγέλων

Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τον μάρτυρα να αναπαραστήσει τη σκηνή του βιασμού

Με τον δεύτερο νεαρό άνδρα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη, συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη.

Ο μάρτυρας απάντησε σε ερωτήσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας και υπεράσπισης. Ο ίδιος έχει καταθέσει στο δικαστήριο πως βιάστηκε το 2015, σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Όταν ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, ζήτησε από τον μάρτυρα να αναπαραστήσει τη σκηνή του καταγγελλόμενου βιασμού, κάνοντας μια κίνηση να τον πλησιάσει, ο καταγγέλλων τον απώθησε και ζήτησε ο κ. Κούγιας να μην τον πλησιάζει.

Μάρτυρας: …Από απόσταση παρακαλώ, δε με ενοχλεί…

Κοινό: Αυτό είναι απαράδεκτο, κακοποιητικό

Ο κ. Κούγιας ζήτησε από τον μάρτυρα να δείξει πως έγινε η καταγγελλόμενη πράξη με την πρόεδρο του δικαστηρίου να του ζητάει όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία να επιστρέψει στη θέση του.

Δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης, όταν ο μάρτυρας εξεταζόταν από την πολιτική αγωγή. Τότε ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Με ένοιαζε ότι είχε συμβεί ο βιασμός. Με ένοιαζε ότι δεν έπρεπε να μου συμβεί αυτό. Όλοι μου έλεγαν να μην πάω. Οι δικοί μου, οι φίλοι. Όλοι μου είπαν να μην πάω γιατί φοβόντουσαν τον κατηγορούμενο, όσα μπορούσαν να συμβούν στο δικαστήριο. Λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι σοβαρό, λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ