Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο πατέρας που κακοποιούσε την κόρη του - Έρευνα για ευθύνες των δασκάλων

Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο πατέρας που κακοποιούσε την κόρη του - Έρευνα για ευθύνες των δασκάλων

Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 47χρονος πατέρας, που κατηγορείται για την κακοποίηση της 10χρονης κόρης του, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Ο 47χρονος από την Ρουμανία, πήρε το δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η εισαγγελία της Αθήνας κινήθηκε γρήγορα με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ενώ αφαίρεσε και την επιμέλεια του παιδιού το οποίο νοσηλεύεται.

Νέα Σμύρνη: Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε και έκαιγε την 10χρονη κόρη του στο μάτι της κουζίνας

Σημειώνεται, ότι ο 47χρονος έμενε μόνος με το κοριτσάκι καθώς η μητέρα του φέρεται να το έχει εγκαταλείψει, κατηγορείται ότι βίαζε το μικρό παιδί ενώ καταγγελίες αναφέρουν, πως έπαιρνε τα χέρια του και τα ακουμπούσε πάνω στα αναμμένα μάτια της κουζίνας με αποτέλεσμα το άτυχο κορίτσι να έχει εγκαύματα.

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα έχουν μπει αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί προκειμένου στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε το κοριτσάκι καθώς φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της αλλά και εγκαύματα στα χέρια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ