Δολοφονία Άλκη: Επί έξι ώρες κατέθετε ο 22χρονος που παραδόθηκε το πρωί στις Αρχές

Δολοφονία Άλκη: Επί έξι ώρες κατέθετε ο 22χρονος που παραδόθηκε το πρωί στις Αρχές

Ποιος ήταν ο ρόλος του αποκαλούμενου «Ντίνου» στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Επί έξι ώρες κατέθετε στους αστυνομικούς ο 22χρονος που παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και φέρεται να είναι ο 12ος εμπλεκόμενος στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον αποκαλούμενο ως “Ντίνο”, ο οποίος ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι χούλιγκαν που εξαπέλυσαν την επίθεση κατά του Άλκη και της παρέας του.

Πληροφορίες του thesstoday.gr, αναφέρουν ότι ο 22χρονος Τ.Κ., που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, οδηγούσε ένα αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στο όνομα του πατέρα του. Ο 22χρονος παραδέχεται μεν ότι οδηγούσε το όχημα, όμως, αρνείται κάθε εμπλοκή του στη δολοφονική επίθεση.

Έπειτα από την μαραθώνια κατάθεσή του, σήμερα, στις αστυνομικές Αρχές, ο 22χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα.

“Δεν συμμετείχε, δεν είναι οργανωμένος οπαδός” λέει η οικογένεια του 22χρονου
Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του 22χρονου, αναφέρει πως ο ίδιος δεν συμμετείχε στο επεισόδιο και ότι μετέφερε εν αγνοία του τα υπόλοιπα άτομα στο σημείο της μετέπειτα δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

“Όπως αποδεικνύεται από το σύστημα εντοπισμού (GPS) του αυτοκινήτου του, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, βρισκόταν συνεχώς εντός αυτού, εν κινήσει, σε απόσταση 30 μέτρων από το σημείο της επίθεσης, μη έχοντας καν οπτική επαφή”, επισημαίνει η οικογένεια του 22χρονου, συμπληρώνοντας ότι “αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του και θέτει τον εαυτό του στην κρίση της δικαιοσύνης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παρουσιάστηκε αυτοβούλως, σήμερα στις 8.30 το πρωί, στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος, οδηγός του γκρι POLO που σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του ΑΛΚΗ.

Δηλώνει ότι, δεν είναι οργανωμένος οπαδός καμίας ομάδας, δεν είναι μέλος κανενός Συνδέσμου, δεν είχε συμμετάσχει ποτέ στο παρελθόν σε επεισόδια αθλητικής ή άλλης μορφής βίας.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες, δεν έδωσαν έως σήμερα τα στοιχεία του, γιατί, πολύ απλά, πλην ενός, δεν τον γνωρίζουν (δεν τους έχει, ούτε τον έχουν ξανασυναντήσει).

Βρέθηκε συγκυριακά στο σημείο εκκίνησης του επεισοδίου, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Του ζητήθηκε και άκριτα δέχτηκε, να μεταφέρει, ελλείψει αυτοκινήτων, 3 άτομα, τα δύο άγνωστα του, στη Χαριλάου.

Δεν γνώριζε ότι οι υπόλοιποι συλληφθέντες μεταφέρουν οπλισμό και ότι επίκειται επίθεση σε άλλα άτομα.

Στο επεισόδιο δεν συμμετείχε κατά κανένα τρόπο.

Όπως αποδεικνύεται από το σύστημα εντοπισμού (GPS) του αυτοκινήτου του, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, βρισκόταν συνεχώς εντός αυτού, εν κινήσει, σε απόσταση 30 μέτρων από το σημείο της επίθεσης, μη έχοντας καν οπτική επαφή.

Αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του και θέτει τον εαυτό του στην κρίση της δικαιοσύνης.

Είναι συγκλονισμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα, εκφράζει τα συλλυπητήρια και την οδύνη του στην οικογένεια του Άλκη και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση των υπολοίπων παιδιών που τραυματίστηκαν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ