Θεσσαλονίκη: Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Θεσσαλονίκη: Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης, που καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε κάποια ναρκωτική ουσία στον οργανισμό της Γεωργίας Μπίκα αναμένονται ίσως και αύριο. Όταν θα είναι έτοιμα και αυτά τα αποτελέσματα, τότε θα κατατεθεί συνολικό πόρισμα στην ανακρίτρια.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της. Πρόκειται για υλικό που ανήκει στον 27χρονο, όπως μεταδόθηκε. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματος της Γεωργίας της δεν βρέθηκε κάτι άλλο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε εμπλοκή κι άλλων ατόμων, όπως επισημάνθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ