Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα - Κακοποιούσε σεξουαλικά την μπειμπι σιτερ του παιδιού του

Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα - Κακοποιούσε σεξουαλικά την μπειμπι σιτερ του παιδιού του

Οι αστυνομικοί όταν εντόπισαν την κοπέλα, ανακάλυψαν ότι ο ιερέας ήταν τόσο χειριστικός που το παιδί δεν στρέφεται εναντίον του.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, προκειμένου να απολογηθεί.

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις για τη δράση του έρχονται στο φως, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων έχουν λάβει κατάθεση από μια 18χρονη, την οποία φέρεται να κακοποιούσε από την εφηβεία της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, καλούσε το κορίτσι ακόμη και στο σπίτι του. Της είχε ζητήσει να εργαστεί ως μπέιμπι σίτερ, ενώ, φέρεται να την έπαιρνε μαζί του και στις διακοπές που έκανε με την οικογένειά του! Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την καταγγελία της 17χρονης, για τον βιασμό της οποίας κατηγορείται σήμερα, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων τον παρακολουθούσαν επί 20 ημέρες. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι βρισκόταν με την 18χρονη στο σπίτι του, όταν έλειπαν η σύζυγός του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, και ήταν εκεί μόνο το 11 μηνών βρέφος. Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος ιερέας επισκεπτόταν και το σπίτι της 18χρονης, η οποία μένει μόνη της.

Οι αστυνομικοί όταν εντόπισαν την κοπέλα, ανακάλυψαν ότι ο ιερέας ήταν τόσο χειριστικός που το παιδί δεν στρέφεται εναντίον του. Η 18χρονη φέρεται να έχει καταθέσει πως είχαν σεξουαλικές σχέσεις από τότε που ήταν 15,5 ετών και πως ό,τι έκανε, το έκανε με τη συναίνεσή της. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης πως τελικά ήταν εκείνη η οποία φώναζε έξω από τα δικαστήρια πως είναι “αθώος” και όχι κάποιο συγγενικό του πρόσωπο, όπως αρχικά όλοι πίστεψαν.

Βεβαίως, όταν μιλάμε για ανήλικο παιδί – καθώς όταν την προσέγγισε ήταν 15 ετών – δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, συνεπώς οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες. Κατάθεση έχει δώσει και η μητέρα της 18χρονης, η οποία ήταν “καταπέλτης” και στρέφεται κατά του ιερέα. Η μητέρα έχει σοκαριστεί και φέρεται να λέει πως έστειλε την κόρη της στο κατηχητικό, την εμπιστεύτηκε στα χέρια του ιερέα και δεν γνώριζε τίποτα απ΄όλα αυτά.
“Θα έπρεπε να ντρέπεται. Έστειλα το παιδί μου στο κατηχητικό και ήμουν σίγουρη ότι θα καθοδηγηθεί τα παιδιά μας ένας ιερέας. Και τώρα μαθαίνω ότι ο άνθρωπος αυτός κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί μου” φέρεται να έχει πει η μητέρα στους αστυνομικούς, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ