Τι κατέθεσε η 16χρονη που μήνυσε παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση

Τι κατέθεσε η 16χρονη που μήνυσε παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση

"Έτρεμα από τον φόβο" κατέθεσε στις αρχές.

Την σεξουαλική παρενόχληση που καταγγέλλει ότι υπέστη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου από τον άνδρα, που σήμερα συμμετέχει σε ριάλιτι, περιέγραψε η 16χρονη στην κατάθεσή της στις Αρχές. Η ανήλικη έχει καταθέσει μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις αλλά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του ασκηθεί δίωξη και λίγες ημέρες αργότερα μπήκε στο ριάλιτι.

Η υπόθεση είδε χθες το φως της δημοσιότητας και σήμερα γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα όσα κατέθεσε η 16χρονη. Η μήνυση υποβλήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια η ανήλικη έδωσε και συμπληρωματική κατάθεση. Το περιστατικό καταγγέλλεται ότι συνέβη ένα βράδυ, σε δημόσιο χώρο, και συγκεκριμένα σε μία πλατεία, σε περιοχή της επαρχίας.

Την κατάθεση της ανήλικης παρουσίασε η εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1. “Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άνδρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ”, αναφέρει αρχικά η 16χρονη στην κατάθεσή της.

Συνεχίζοντας την περιγραφή της, η ανήλικη σημειώνει: “Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο. Την άλλη ημέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου. Του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι”. πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ