Δεν το χωρά ο νους! Γρεβενά: Ο 59χρονος βίασε την 83χρονη μητέρα του πριν τη σκοτώσει

Δεν το χωρά ο νους! Γρεβενά: Ο 59χρονος βίασε την 83χρονη μητέρα του πριν τη σκοτώσει

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στα Γρεβενά.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στα Γρεβενά, όπου ένας 59χρονος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας αλλά και από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψε ότι ο δράστης είχε βιάσει την μητέρα του πριν την πνίξει.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον μητροκτόνο στα Γρεβενά

Εξιχνιάστηκε ύστερα από συντονισμένες και συστηματικές ενέργειες του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ανθρωποκτονία 83χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 14-12-2021 σε περιοχή των Γρεβενών.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (15-12-2021) το μεσημέρι, σε περιοχή των Γρεβενών, 59χρονος ημεδαπός, γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο και του βιασμού.

Ειδικότερα, η εμπλοκή του 59χρονου προέκυψε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων, δεδομένων και ευρημάτων που ανέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς και από την ιατροδικαστική εξέταση .

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες προχθές (14-12-2021) εντός της οικίας τους, ο 59χρονος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο της μητέρας του, ενώ επιπλέον εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ