Παρθένα Κουτμερίδου:«Επέμενα να εμβολιαστεί αλλά ο σύζυγος της είναι φανατικός αντιεμβολιαστής»(vid)

Παρθένα Κουτμερίδου:«Επέμενα να εμβολιαστεί αλλά ο σύζυγος της είναι φανατικός αντιεμβολιαστής»(vid)

Ανατροπή στην υπόθεση της υπόθεση από τον γυναικολόγο της 38χρονης εγκύου - Ποιος ο ρόλος του φανατικού αντιεμβολιαστή συζύγου και του πνευματικού της.

Ο γιατρός της Παρθένας Κουτμερίδου, της 38χρονης κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο δεν την είχε συμβουλεύσει να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ενώ ήταν έγκυος, αλλά ότι την πίεζε να εμβολιαστεί.

Η Παρθένα Κουτμερίδου νόσησε με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Άγιος Λουκάς». Εξαιτίας της κατάστασής της αποφασίστηκε να της πάρουν το παιδί με καισαρική.

Το πρωί της Τετάρτης (01.12.2021) έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο γυναικολόγος της, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι την είχε συμβουλεύσει να κάνει το εμβόλιο τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, από την πρώτη στιγμή, διαψεύδοντας τα όσα είχαν ακουστεί πως της είχε πει να περιμένει να εμβολιαστεί αφού γεννήσει.

«Προσπάθησα να πείσω την γυναίκα, που ήταν πολλά χρόνια φίλη μου και ο πατέρας της. Αλλά απ’ ότι καταλαβαίνω ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, την απέτρεψε. Πιθανώς λόγω κάποιου πνευματικού; Εγώ την είχα συμβουλεύσει παρουσία μαρτύρων… Φτάσαμε σε ένα σημείο που ο σύζυγός της δεν ερχόταν πάνω γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου, επειδή εγώ επέμενα να κάνει εμβόλιο.

Από τη στιγμή που έγινε σύσταση για τις έγκυες να εμβολιαστούν, εγώ σε όλες τις γυναίκες έχω ζητήσει να κάνουν εμβόλιο. Έλεγε ότι θα το κάνουν μετά τον τοκετό και οι δύο. Φοβόταν. Λυπάμαι… Θλίβομαι. Απέραντη οδύνη», τόνισε ο γιατρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ