Μήνυμα αισιοδοξίας από την Πάτρα: Αποσωληνώθηκε το δύο μηνών βρέφος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Μήνυμα αισιοδοξίας από την Πάτρα: Αποσωληνώθηκε το δύο μηνών βρέφος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Ο μικρός Νεκτάριος-Εφραίμ είχε νοσήσει με κορωνοϊό και η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στις 18 Νοεμβρίου.

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή στο ΠΓΝΠ καθώς το μόλις δύο μηνών βρέφος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής με κορωνοϊό αποσωληνώθηκε και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική σε σταθερά καλή κατάσταση.

Η διαδικασία της αποσωλήνωσης ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει χθες το βράδυ, αλλά προτιμήθηκε να παραμείνει μία ακόμα ημέρα το μόλις δύο μηνών βρέφος με οξυγόνο, κι έτσι σήμερα το πρωί ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης έδωσε την εντολή για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Σύμφωνα μάλιστα, με το pelop.gr ο κ. Ηλιάδης, οι θεράποντες ιατροί έκαναν βίντεο κλήση με τους γονείς του βρέφους, οι οποίοι βαθιά συγκινημένοι έβλεπαν το παιδί τους να είναι καλά στην υγεία του.

Ο μικρός Νεκτάριος-Εφραίμ είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ από το Αγρίνιο με κορονοϊό και η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στις 18 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ