Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία - Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία - Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Με πολλά προβλήματα η κυκλοφορία στην Αττική, καθώς η βροχόπτωση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς δρόμους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί κλήσεις για κοπές δέντρων από διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 35 κλήσεις για κοπές δέντρων από περιοχές όπως η Νέα Σμύρνη, το Μοσχάτο, το Χαϊδάρι, η Αθήνα, το Περιστέρι, το Χαλάνδρι κα.

Στο Τραμ, προσωρινός τερματικός σταθμός είναι η στάση Κασομούλη, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων στη συμβολή των οδών Φραντζή και Καλλιρρόης.

Η πυροσβεστική έχει έως τώρα λάβει 10 κλήσεις για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια, καθώς και 40 για κοπές δέντρων, και στις δύο περιπτώσεις από διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου, κυρίως σε Αθήνα, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Μοσχάτο, Ταύρο και Ελευσίνα.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Ασπροπύργου από τα διυλιστήρια μέχρι τα Νεόκτιστα και στα δύο ρεύματα, καθώς και στην επαρχιακή οδό Μεγάρων-Αλεποχωρίου από το 15ο έως το 18ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ