Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι - Κλοντιάνα Τσέλο: Δασκάλεψαν το παιδί να πει ότι το όπλο ήταν δικό μου

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι - Κλοντιάνα Τσέλο: Δασκάλεψαν το παιδί να πει ότι το όπλο ήταν δικό μου

Επιμένει η Κλοντιάνα Τσέλο για την αθωότητα της για το περιστατικό όπου πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, ισχυριζόμενη ότι ήταν σε αυτοάμυνα.

Η 49χρονη εικαστικός που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του οφθαλμιάτρου , πρώην συντρόφου της, έδωσε τη δική της εκδοχή για όσα διαδραματίστηκαν στο Χαλάνδρι.

Μιλώντας μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο, επανέλαβε πως το παιδί της είναι προϊόν βιασμού, ενώ υποστήριξε πως η ίδια δεν είχε όπλο. Επιπλέον δήλωσε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά τριών παρουσιαστριών της τηλεόρασης.

“Καταρχήν δεν είχα (όπλο), δεν είχα τσάντα πάνω μου, όπως ψευδώς βάλαν το παιδί να λέει. Ανεβήκαν στον τρίτο όροφο στο διαμέρισμα του (…) φοβέρισαν το παιδί μου ότι θα πεις αυτά που σου λέμε, το δίδαξαν έτσι ακριβώς όπως θέλανε και κάνουν εδώ και πέντε χρόνια που την έχουν κοντά τους. Και όταν κατέβηκαν κάτω το παιδί μου εκεί που φώναζε αφήστε τη μαμά μου είναι η μόνη που έχω στον κόσμο. Ξαφνικά το παιδί στους αστυνομικούς είπε ότι η μαμά μου είχε το όπλο και το έβγαλε από την τσάντα. Δεν είχα καν τσάντα πάνω μου” δήλωσε.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου ότι έχει ακουστεί από την ίδια πως το παιδί είναι “προϊόν βιασμού” η 49χρονη απάντησε “ακριβώς” και πρόσθεσε: “Ισχύει και έχω υποβάλλει και μήνυση διότι ο βιαστής μου μετά από πολλά χρόνια άρχισε να παρουσιάζεται στα αστυνομικά τμήματα ως σύντροφος, άλλοτε ως σύζυγός μου, χωρίς να έχει εδώ και 13 χρόνια καμία επαφή μαζί μου”.

Σχετικά με τις φωτογραφίες από τη βάπτιση, η 49χρονη εικαστικός είπε ότι κάλεσε τον γιατρό δια της βίας. «Τον παρακάλεσα να έρθει. Ήρθε δεν τον ξαναείδα, ούτε εγώ, ούτε το παιδί. Φοβούμενος πάντα μήπως τον κατηγορούσα για τον βιασμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ