Συνελήφθη και τέταρτο μέλος της συμμορίας ανηλίκων του Κολωνού - Επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Συνελήφθη και τέταρτο μέλος της συμμορίας ανηλίκων του Κολωνού - Επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Πρόκειται για έναν 15χρονο που φέρεται να γρονθοκόπησε αστυνομικούς όταν πήγαν σπίτι του να τον συλλάβουν.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και τέταρτου ατόμου, ενός 15χρονου που φέρεται να είναι μέλος της σκληρής συμμορίας των ανηλίκων στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον νεαρό, ο οποίος κρατούσε το μαχαίρι και κατάφερε τα χτυπήματα στον 16χρονο μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών, στις 25 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος παραλίγο να χάσει τη ζωή του από τις μαχαιριές, καθώς είχε υποστεί ρήξη στον πνεύμονα, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Νέα συμπλοκή μεταξύ συμμοριών ανηλίκων - Δύο τραυματίες και δύο προσαχθέντες στο Ελληνικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 15χρονου για να τον συλλάβουν, αυτός αντιστάθηκε σθεναρά και τους επιτέθηκε. Ο νεαρός φέρεται μάλιστα, να έφτασε στο σημείο να γρονθοκοπήσει αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι όμως τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αναβολή στη δίκη του γνωστού τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό - Δηλώνει μετανιωμένος

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή ακόμη 10 ατόμων στη συμμορία ανηλίκων, τα μέλη της οποίας χτυπούσαν παιδιά και έκλεβαν προσωπικά τους αντικείμενα, καταγράφοντας παράλληλα τις βίαιες επιθέσεις με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Αύριο, αναμένεται οι νεαροί να οδηγηθούν στον ανακριτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ