Πέραμα: Με δύο σφαίρες από κοντινή απόσταση σκοτώθηκε ο 20χρονος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Πέραμα: Με δύο σφαίρες από κοντινή απόσταση σκοτώθηκε ο 20χρονος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της σορού του 20χρονου Ρομά, που έπεσε νεκρός στο Πέραμα, από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης το Σάββατο (23/10).

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο 20χρονος Ρομα έφερε δυο διαμπερή τραύματα, ένα αριστερά στον θώρακα και ένα στην κοιλιακή χώρα. Το θανατηφόρο πλήγμα είναι αυτό στον θώρακα όπου υπήρχε πνεύμονα. Διαπιστώθηκε ότι οι βολές στο σώμα του νεαρού εβλήθησαν από μπροστά, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η απόσταση από όπου πυροβολήθηκε ήταν από 3 έως 4 μέτρα.

Επίσης στο σημείο της συμπλοκής, εντοπίστηκαν 38 κάλυκες από τα όπλα των αστυνομικών, τα οποία μεταφέρονται στη διεύθυνση εγκληματικών ερευνών για να γίνει βαλλιστική εξέταση

Μάλιστα, καθώς τα τραύματα είναι διαμπερή, δεν αναμένεται να διαπιστωθεί ποιο ήταν το όπλο από το οποίο έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονο.

Δυο σφαίρες, μια στο θώρακα και μια στην κοιλιά, από απόσταση σχεδόν 3 με 4 μέτρα, δέχτηκε ο 20χρονος που έπεσε νεκρός κατά την καταδίωξη στο Πέραμα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (23.10.2021).

Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση κάνουν λόγο για δύο τραύματα στον 20χρονο Ρομά, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών στο Πέραμα.

Το θανατηφόρο από αυτά ήταν στην περιοχή του θώρακα, ενώ η δεύτερη σφαίρα βρήκε τον 20χρονο στην κοιλιακή χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ