Πάτρα - Απίστευτο θράσος: Του έκλεψαν το κινητό ενώ προσπαθούσε να σώσει τον 6χρονο Φώτη

Πάτρα - Απίστευτο θράσος: Του έκλεψαν το κινητό ενώ προσπαθούσε να σώσει τον 6χρονο Φώτη

Την ώρα που ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, έσπευσε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ στην Πάτρα, κάποιοι του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο κ. Δημητρόπουλος, με ανάρτηση του στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή και από τότε ο 6χρονος παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας.

Πάτρα: Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες για τον τραυματισμό του 6χρονου Φώτη σε αγώνα καρτ

Δείτε την ανάρτηση του Βαγγέλη Δημητρόπουλου:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω και σήμερα και αύριο και όσο μπορώ.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε. Μέσα στο γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω τον μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς, χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου. Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ - κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ