Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον τόπο της επίθεσης

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον τόπο της επίθεσης

Το πρώτο 24ωρο της Ιωάννας μετά την αναβολή της δίκης και η "επίσκεψη" στον τόπο της επίθεσης

Νέες πληροφορίες για την καθημερινότητα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1, Κέλλυς Χεινοπώρου η Ιωάννα μετά την αναβολή της δίκης αποφάσισε να επισκεφθεί το σημείο της επίθεσης και να κάνει την ίδια διαδρομή που δέχτηκε το βιτριόλι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε στον τόπο που βίωσε αυτό το μαρτύριο για να οργανώσει καλύτερα την κατάθεση της.

Πλέον η Ιωάννα είναι καλύτερα ψυχολογικά, ενώ προσπαθεί να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Eν τω μεταξύ την ώρα που το Πανελλήνιο υποκλίνεται στην "γενναία" Ιωάννα Παλιοσπύρου για την παρουσία της στο Δικαστήριο, η απουσία της κατηγορουμένης Έφης Κακαραντζούλα προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις, σχολιάστηκε ως ένδειξη μη μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξης της, αλλά και ως έλλειψη σεβασμού προς το δικαστήριο και πρωτίστως προς το θύμα της.

Λίγα 24ωρα μετά από αυτήν την εξέλιξη η εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" αποκάλυψε τι έκανε η 36χρονη κατηγορούμενη την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου περίμενε να κοιτάξει κατάματα την γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή.

Η κατηγορούμενη είχε μεταφερθεί την περασμένη Πέμπτη από τις φυλακές Ελαιώνα Θηβών στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα, εφόσον το επιθυμούσε.

Ωστόσο η 36χρονη προτίμησε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στην υπόθεση από την τηλεόραση.

Προς το παρόν παραμένει στον Κορυδαλλό, σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στη Θήβα και στο τέλος του μήνα που θα συνεχιστεί η δίκη θα μεταφερθεί εκ νέου στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ