Πετρούνιας: «Ραντεβού στο Παρίσι, δε μπορεί να κλείσει η καριέρα μου στην τρίτη θέση»

Πετρούνιας: «Ραντεβού στο Παρίσι, δε μπορεί να κλείσει η καριέρα μου στην τρίτη θέση»

Ο Ελληνας γυμναστής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Μία μικρή αστάθεια στην έξοδο, στέρησε από τον Λευτέρη Πετρούνια ένα δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Ελληνας γυμναστής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

«Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα πρώτα από όλα και στις κόρες μου. Αισθάνομαι γεμάτος, ήταν ένας εξαιρετικός και πάρα πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν τρομερά δύσκολη, ήταν ανάμεικτα τα συναiσθήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στα μετάλλια, μετά την πανδημία και το χειρουργείο. Μου αρέσει να κερδίζω και να ξέρετε ότι θα κάνω τα πάντα για να το καταφέρω ξανά», τόνισε σε δήλωσή του στην ΕΡΤ ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Αυτό το μετάλλιο σημαίνει δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές και απάντηση σε όλους όσοι δεν πίστεψαν ότι μπορούσα να επιστρέψω μετά το χειρουργείο».

Θα έλεγε στη μητέρα του, «μαμά, τα κατάφερα». «Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου και την ομάδα μου».

Σε ερώτηση για ανανέωση του ραντεβού στην επόμενη Ολυμπιάδα, απάντησε «εννοείται πως θα τα πούμε στο Παρίσι. Δε μπορεί να κλείσει η καριέρα μου στην τρίτη θέση», κατέληξε.

Το βίντεο:

ΠΗΓΗ δηλώσεων - βίντεο ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ