Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία: Ξυλοκόπησε την Γαρυφαλιά πριν τη ρίξει στα βράχια

Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία: Ξυλοκόπησε την Γαρυφαλιά πριν τη ρίξει στα βράχια

Ο 30χρονος φέρεται να χτύπησε την άτυχη κοπέλα πριν την πετάξει στα βράχια και την αφήσει να πεθάνει από πνιγμό στη θάλασσα.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το έγκλημα στη Φολέγανδρο και τις τελευταίες δραματικές στιγμές της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Όπως προκύπτει από την εξέταση του ιατροδικαστή, ο 30χρονος φερόμενος ως δράστης ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα πριν τη πετάξει στα βράχια και την αφήσει να πεθάνει από πνιγμό στη θάλασσα.

Φολέγανδρος: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον 30χρονο

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει θλαστικά τραύματα στο μάτι και σε άλλα μέρη του κεφαλιού της, σαν να δεχθεί γροθιές φέρει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία υποδεικνύουν χειροδικία και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο 30χρονος στην ανάκρισή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος υποστήριξε ότι όταν έβγαλε το αυτοκίνητο εκτός πορείας και αυτό κατέληξε σε χαντάκι, η 26χρονη βγήκε από το όχημα και εκείνος την ακολούθησε. Όπως φέρεται να είπε, καβγάδισαν εκ νέου και τότε την έσπρωξε προς τη θάλασσα.

Αυτά τα χτυπήματα όμως στο κεφάλι και στο μάτι που αποδεικνύουν ότι προηγήθηκε χειροδικία και έρχονται σε αντίθεση με όσα έχει υποστηρίξει ο κατηγορούμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ