Η επίσημη ανακοίνωση του ΨΝΑ για τον 54χρονο που σκόρπισε τον τρόμο στου Ζωγράφου

Η επίσημη ανακοίνωση του ΨΝΑ για τον 54χρονο που σκόρπισε τον τρόμο στου Ζωγράφου

Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον 54χρονο που δραπέτευσε από το νοσοκομείο και επιτέθηκε με ματσέτα σε περαστικούς στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ανακοίνωση σχετικά με τον 54χρονο που σκόρπισε τον τρόμο στην περιοχή του Ζωγράφου όταν επιτέθηκε με ματσέτα σε περαστικούς και τους τραυμάτισε, εξέδωσε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Σημειώνεται ότι ο άνδρας, όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή, είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο.

Το Ψ.Ν.Α. τονίζει μεταξύ άλλων ότι "η απόδραση του νοσηλευόμενου δηλώθηκε αυθημερόν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής". Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Επίθεση στου Ζωγράφου: «Ελάτε έχω μαχαιρώσει κόσμο... θα αυτοκτονήσω» (pic & vid)

"Σε συνέχεια του περιστατικού πολλαπλών επιθέσεων από πρώην νοσηλευόμενο του Ψ.Ν.Α., που έλαβε χώρα στις 07.07.2021 στην περιοχή Ζωγράφου, η Διοίκηση του Νοσοκομείου ενημερώνει για τα εξής:

Η απόδραση του νοσηλευόμενου δηλώθηκε αυθημερόν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής (Δ.Α.Α.-Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι./Τμ. Αναζητήσεων Προσώπων), όπως προκύπτει και από το αρ. 750β σήμα απόδρασης.

Μετά την παρέλευση τριών (3) και πλέον μηνών, εκδόθηκε υποχρεωτικό εξιτήριο, όπως προβλέπεται εκ του νόμου.

Επιπλέον, από τα στοιχεία του Τμήματος που νοσηλευόταν στις 12/12/2020 προκύπτει ότι ενημερώθηκε η οικογένεια του ασθενούς σχετικά με την απόδραση.

Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σχετικά με το εν λόγω γεγονός είναι ανακριβές και δεν επιβεβαιώνεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ