Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή στο μυστήριο με το ταξίδι στη Σούδα (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή στο μυστήριο με το ταξίδι στη Σούδα (vid)

Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σχετικά με τις φήμες που ήθελαν την Καρολάιν να είχε ταξιδέψει στην Κρήτη για να νοικιάσει διαμέρισμα.

Τέλος στο μυστήριο γύρω από το ταξίδι της Καρολάιν στη Σούδα φαίνεται πως βάζει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Το τελευταίο διάστημα οργίαζαν οι φήμες που ήθελαν την 20χρονη να έχει ταξιδέψει μαζί με ακόμη ένα άτομο στη Σούδα όπου φέρεται να επισκέφθηκε ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση.

Μάλιστα, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές είχε αναφερθεί σε αυτό το ταξίδι χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει εάν επρόκειτο για την 20χρονη Καρολάιν ή για τον 33χρονο συζυγοκτόνο. "Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, που αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός εκ των δύο. Αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 και 12 Απριλίου" ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος.

Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η Λυδία-Αφαιρείται η γονική μέριμνα από τον συζυγοκτόνο

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν προκύπτει αλλά διαψεύδεται κιόλας από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς αυτές τις ημερομηνίες το στίγμα των δύο κινητών του ζευγαριού έχει εντοπιστεί στην Αττική. Επιπλέον αυτό το σενάριο διαψεύδουν τόσο οι ιδιοκτήτες του σπιτιού για το οποίο γίνεται λόγος, όσο και ο μεσίτης που το διαχειρίζεται.

Δείτε το βίντεο του Alpha:

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ