Ρόδος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 65χρονος γυναικολόγος που κατηγορείται για... 21 βιασμούς

Ρόδος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 65χρονος γυναικολόγος που κατηγορείται για... 21 βιασμούς

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι στήθηκε σε βάρος του σκευωρία από τις 21 γυναίκες που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική κακοποίηση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 65χρονος γυναικολόγος από τη Ρόδο που έχει καταγγελθεί από... 21 γυναίκες με κατηγορίες από σεξουαλική κακοποίηση μέχρι και βιασμό.

Συγκεκριμένα, στον γιατρό από τη Ρόδο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ έως τις 30 Ιουνίου 2021 και απαγόρευση άσκησης επαγγέλματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και πάλι κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί είναι αντιφατικές μεταξύ τους, καθώς δεν νοείται να έχει τελέσει βιασμό χωρίς να υφίσταται καταναγκασμός και ταυτόχρονα να έχει τελέσει και το αδίκημα της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση.

Ισχυρίστηκε ότι απολογήθηκε χωρίς να του έχει γνωστοποιηθεί κατηγορητήριο και επεσήμανε εκ νέου ότι στήθηκε εις βάρος του μια σκευωρία από τις γυναίκες που τον καταμήνυσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ