Αρση μέτρων: Συνεχίζεται το σταδιακό "άνοιγμα" της αγοράς - Το χρονοδιάγραμμα

Σήμερα επαναλειτουργούν τα καταστήματα OΠΑΠ, ενώ από τις 28 Μαΐου θα επιτρέπονται τα θέατρα και οι συναυλίες
Συνεχίζεται το σταδιακό "άνοιγμα" της χώρας, βάσει και του χρονοδιαγράμματος της κυβέρνησης για την απελευθέρωση δραστηριοτήτων.
Σήμερα επαναλειτουργούν τα καταστήματα OΠΑΠ, ενώ από τις 28 Μαΐου θα επιτρέπονται τα θέατρα και οι συναυλίες, μόνο σε ανοιχτούς χώρους.
Την επόμενη Δευτέρα, 31 Μαΐου, θα ανοίξουν εκ νέου και τα γυμναστήρια. Το πλαίσιο λειτουργίας τους αναμένεται να καθοριστεί επακριβώς τις επόμενες ημέρες.
Την ίδια ημέρα επαναλειτουργούν επίσης οι υπηρεσίες ευεξίας, σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας των Κέντρων Αισθητικής, αλλά και άλλες δραστηριότητες όπως χώροι δεξιώσεων, σε εξωτερικούς χώρους σύμφωνα με τους κανόνες της εστίασης.