Μετ΄ εμποδίων η τηλεκπαίδευση

Μετ΄ εμποδίων η τηλεκπαίδευση

Μετ' εμποδίων ξεκίνησε η λειτουργία της τηλε-εκπαίδευσης, καθώς η πλατφόρμα του Webex δεν λειτούργησε.

Τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται μετά τις 8:30 το πρωί, όταν είχαν ξεκινήσει τα διαδικτυακά μαθήματα τόσο στα γυμνάσια όσο και στα λύκεια.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, το πρόβλημα δεν οφείλεται στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο αλλά σε βλάβη στις υποδομές της Cisco που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί η λειτουργία της πλατφόρμας Webex σε όλο την Ευρώπη.

Για πρόβλημα κάνει λόγο στη σχετική της σελίδα και η Cisco όπου αναφέρει πως η βλάβη εκδηλώθηκε σε εγκατάστασή της στο Λονδίνο και αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδος.

Βολές ΣΥΡΙΖΑ

«Η σοβαρή προεργασία του επιτελικού κράτους και της επιμελούς κυρίας Κεραμέως μπροστά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας ήδη αποδίδει καρπούς. Πρώτη ημέρα τηλεκπαίδευσης και τα πάντα έχουν καταρρεύσει. Μετά το "σκόιλ ελικίκου" ζούμε άλλον έναν ψηφιακό θρίαμβο της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Είναι πλέον φανερό ότι και στο ζήτημα των σχολείων, Κεραμέως - Μητσοτάκης για 8 μήνες πέταγαν χαρταετό», ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ