Θετικοί στον κορονοϊό ο Τράμπ και η Μελάνια

Μέσω twitter ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του τεστ ο Αμερικανός πρόεδρος

Θετικοί στον κορονοϊό ο Τράμπ και η Μελάνια

Αρχικά ο αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως μπαίνει σε καραντίνα. Με δεύτερο tweet γνωστοποίησε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε σήμερα ότι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο ίδιος αλλά και η γυναίκα του, Μελάνια Τραμπ, έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί και οι δύο από τον νέο κορονοϊό. «Η Πρώτη Κυρία και εγώ είμαστε θετικοί στον κορονοϊό», ανέφερε ο ένοικος του Λευκού Οίκου μέσω Twitter. «Θα αρχίσουμε τη διαδικασία της καραντίνας. Θα το περάσουμε μαζί», πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει τι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή πόσες ημέρες θα διαρκέσει η απομόνωση, ή αν έχει συμπτώματα.

Το ίδιο θα ισχύσει, όπως ο ίδιος δήλωσε και για τη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ μετά τη διαπίστωση πως σύμβουλός του διαγνώστηκε θετική με τον κορονοϊό. Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε αναφέρει πως μία από τις συμβούλους του είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

«Η Χόουπ Χικς, που εργάζεται τόσο σκληρά χωρίς να κάνει ούτε ένα μικρό διάλειμμα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Τρομερό! Η Πρώτη Κυρία και εγώ θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ μας. Στο μεταξύ ξεκινάμε τη διαδικασία καραντίνας!» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Η Χικς είναι στενή συνεργάτις του Αμερικανού προέδρου και είναι διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ