Η λίστα με τα καλύτερα smartphones για τον Αύγουστο

Η λίστα με τα καλύτερα smartphones για τον Αύγουστο
Μπορεί η Apple να βρίσκεται στην κορυφή των καλύτερων "έξυπνων κινητών",

όμως υπάρχουν και πολλές άλλες συσκευές που κερδίζουν επάξια το ενδιαφέρον των καταναλωτών με τις δυνατότητες και της λειτουργίες που προσφέρουν.

Έρευνα του ξένου περιοδικού Business Insider μας παρουσιάζει την λίστα με τα καλύτερα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά για αυτόν τον μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα ανανεώνεται σχεδόν κάθε μήνα.

Ιδού λοιπόν τα καλύτερα smartphones στην αγορά:

#19 BlackBerry Q10

H καλύτερη επιλογή σε όσους δεν τους βολεύει το πληκτρολόγιο αφής και προτιμούν φυσικό πληκτρολόγιο. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

#18 Amazon Fire phone

Το πρώτο κινητό της Amazon, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τρισδιάστατα εφέ που χαρίζει στον χρήστη του. Το μειονέκτημα είναι οτι δεν διαθέτει το ίδιο "ζωντανό" ηχοσύστημα με τα κινητά iOS ή τα Android.

#17 Motorola Moto E

ΤοMoto E της Μοtorola είναι η καλύτερη επιλογή σε όσους θέλουν απλά ένα λειτουργικό κινητό που κοστίζει πολύ φθηνά. Η οθόνη που διαθέτει όμως δεν έχει ιδιαίτερη ανάλυση και ούτε έχει την δυνατότητα σύνδεσης σε 4G συχνότητες.

#16 LG G Flex

Διαθέτει μεγάλη κυρτή οθόνη 6 ιντσών και το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να διορθώνει αυτόματα τις μικρογρατζουνιές. Δυστυχώς για να καταφέρει η εταιρεία να βάλει την κυρτή οθόνη στην συσκευή αναγκάστηκε να μειώσει την ανάλυσή της

#15 HTC One Max

Είναι το πρώτο τάμπλετ με ιδιότητες smartphone, γνωστό και ως phablet. Διαθέτει οθόνη 5.9 ίντσες και την επιλογή να ξεκλειδώνει ο χρήστης την συσκευή με δακτυλικό αποτύπωμα. Το μειωνέκτημα είναι ότι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα βαρύ και παχύ σε σχέση με άλλες συσκευές.

#14 iPhone 5C

Βγήκε στην αγορά μαζί με το iPhone 5S ως η φθηνότερη επιλογή μεταξύ των iPhones. Διαθέτει σχεδόν όλες τις λειτουργίες του iPhone 5 και είναι διαθέσιμο στην αγορά σε διάφορα χρώματα: μπλε, ροζ, κίτρινο, πράσινο και άσπρο

#13 HTC One

Θεωρείται ακόμα και σήμερα ένα από τα ομορφότερα spartphones που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά. Διαθέτει καλή κάμερα και μεγάλη οθόνη 4.7 ιντσών.

#12 Nokia Lumia Icon

Για όσους επιθυμούν κινητό με Windows, τότε το Lumia Icon της Nokia είναι μια πολύ καλή επιλογή. Μπορεί να μην είναι η πιο κομψή συσκευή, όμως διαθέτει γερή κατασκευή και έχει εκπληκτική κάμερα.

#11 Nokia Lumia 1020

Το Nokia Lumia 1020 αποτελεί μια από τις καλύτερες συσκευές με Windows καθώς διαθέτει μια από τις καλύτερες κάμερες που μπορεί κανείς να βρει σε κινητό. Το μειονέκτημα είναι το "εξόγκωμα" που έχει στο πίσω μέρος.

#10 Nokia Lumia 1520

Είναι το πρώτο phablet με Windows. Διαθέτει τεράστια οθόνη 6 ιντσών γεγονός το οποίο δίνει την δυνατότητα περισσότερων εφαρμογών στην αρχική οθόνη.

#9 Samsung Galaxy Note 3

Το Samsung Galaxy Note έκανε διάσημη την κατηγορία "Phablet" πριν δύο χρόνια. Η σημερινή έκδοση Galaxy Note 3 διαθέτει την μεγαλύτερη οθόνη συγκριτικά με τις προηγούμενες εκδόσεις (5.7 ίντσες), είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ. Διαθέτει και ένα ειδικό στυλό "S Pen" που βοηθάει τον χρήστη να ζωγραφίζει ή να κρατάει σημειώσεις.

#8 LG G3

Διαθέτει μια από τις καλύτερες οθόνες στο θέμα ευκρίνειας. Η 5.5 ιντσών οθόνη του το κάνει να μοιάζει περισσότερο με Phablet παρά με smartphone. Το μειονέκτημα είναι ότι τα πλήτρα on/off και έντασης του ήχου βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής, γεγονός που δεν το καθιστά ιδιαίτερα χρηστικό.

#7 Motorola Moto X

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα Android κινητά. Σε αυτό το μοντέλο η Motorola έχει προσθέσει κάποιες ξεχωριστές λειτουργίες για τον χρήστη, όπως την δυνατότητα να ελέγχει τις ειδοποιήσεις του από την κεντρική οθόνη και επιπλέον θα μπορεί να μπαίνει στην κάμερα εύκολα και γρήγορα περιστρέφοντας απλά την συσκευή.

#6 Google Nexus 5

Όπως όλες τις συσκευές της Nexus, το μοντέλο Nexus 5 διαθέτει μια φτωχή έκδοση Android λογισμικού. Το θετικό είναι ότι οι ενημερώσεις γίνονται σε πολύ λιγότερο χρόνο από οποιαδήποτε άλλη Android συσκευή. Το καλύτερο όμως είναι η ιδιαίτερα προσιτή τιμή του σε σχέση με άλλα κινητά στην κατηγορία του. Δυστυχώς το μειονέκτημα είναι ότι δεν διαθέτει τόσο καλή κάμερα.

#5 Samsung Galaxy S5

Διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών και θεωρείται η καλύτερη οθόνη που έχει φτιαχτεί για smartphone. Η κάμερα του είναι και αυτή πολύ καλή, αλλά αν δεν σας αρέσουν τα κινητά που είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, καλύτερα να ψάξετε για κάτι άλλο.

#4 OnePlus One

Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε μια συσκευή με οθόνη 5.5 ιντσών, φοβερό λογισμικό και τρομερές προφιαγραφές τότε τοOnePlus One είναι η καλύτερη επιλογή. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι το βρίσκει κάποιος σε πολύ προσιτή τιμή. Το μειονέκτημα είναι ότι λόγω περιορισμένων προμηθειών, για να μπορέσει κάποιος να αγοράσει το κινητό θα πρέπει να έχει πρόσκληση από κάποιον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

#3 HTC One (M8)

Όπως ο προκάτοχός του έτσι και το HTC One ή Μ8 έχει πολύ εντυπωσιακό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από μέταλλο υψηλής ποιότητας. Διαθέτει επίσης μια πολύ σπάνια κάμερα που λειτουργεί σαν αισθητήρας βάθους δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον χρήστη να επεξεργαστεί αργότερα τις φωτογραφίες και να αλλάξει την εστίαση.

#2 HTC One (M8) Google Edition

H HTC σε συνδυασμό με την Google κατασκεύασαν μια έκδοση του ΗTC One που έχει την δυνατότητα να τρέξει "καθαρή" έκδοση του λογισμικού Android. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις απευθείας από την Google μόλις είναι έτοιμες.

#1 iPhone 5S

Για τους περισσότερους, το iPhone 5S είναι η καλύτερη επιλογή smartphone που είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής. Εκτός από τον κομψό σχεδιασμό του και τα χρήσιμα χαρακτηριστικά του διαθέτει μια σειρά από χρήσιμες εφαρμογές. Μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του, iPhone 5, όμως η διαφορά του είναι ότι διαθέτει καλύτερη κάμερα και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για να ξεκλειδώσει η συσκευή χωρίς την προσθήκη κωδικού.