Τα πρόωρα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 6 (Video)

Τα πρόωρα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 6 (Video)
Πρόωρα αποκαλυπτήρια των δύο νέων εκδόσεων του iPhone ετοιμάζεται να κάνει η εταιρία Αpple αφού η πίεση που δέχεται από τους ανταγωνιστές της είναι πολύ μεγάλη. Η Samsung και η HTC έχουν ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον των καταναλωτών με τα νέα τους μοντέλα, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από την Αpple.

Έτσι λοιπόν οι προμηθευτές της Apple στην Κίνα ετοιμάζονται σε μαζική παραγωγή των δύο νέων εκδόσεων του iPhone μέσα στον επόμενο μήνα. Δημοσιεύματα από το Bloomberg αναφέρουν ότι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των νέων μοντέλων θα είναι το μέγεθος της οθόνης τους, που φημολογείται ότι θα είναι μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη στην ιστορία της εταιρίας.

Η βιασύνη της Apple να φέρει άμεσα στην αγορά τα νέα της μοντέλα έγκειται στο γεγονός ότι οι αντίπαλες εταιρίες όπως η Samsung και η ΗΤC έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα νέα τους smartphones που έχουν οθόνη 5.7 ίντσες. Έχει παρατηρηθεί ότι το ενδιαφέρον τον αγοραστών επικεντρώνεται σε συσκευές που διαθέτουν μεγάλη οθόνη. Χαρακτηριστικά στην Κίνα το ποσοστό των συσκευών που πωλήθηκαν το 2014 με λειτουργικό σύστημα Android της Google ανέρχεται στο 40% λόγω του γεγονότος ότι διέθεταν οθόνη μεγαλύτερη από 5 ίντσες.

Αυτά είδαν οι υπεύθυνοι της Apple και ετοιμάζονται να φέρουν στην αγορά το νέο iPhone 6 νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό του. Πληροφορίες από την Κινέζα αναλύτρια Sun Changxu αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο της Apple πρόκειται να παρουσιαστεί εντός του καλοκαιριού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο iPhone 6 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη. Το ένα θα έχει οθόνη 4.7 ιντσών και ανάλυση 1136 Χ 640 pixel, ενώ λίγο καιρό αργότερα θα κυκλοφορήσει η δεύτερη έκδοση του iphone 6 η οποία θα έχει οθόνη 5.7 ίντσες.

Εκτός από μεγαλύτερη οθόνη και υψηλότερη ανάλυση, τα νέα iphones θα είναι λεπτότερα από τα προηγούμενα μοντέλα, πιο στρογγυλεμένα και φημολογείται ότι θα διαθέτουν αισθητήρες για να "αναγνωρίζουν" την αλλαγή της πίεσης.

Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 6 στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της εταιρίας μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο με το νέο iPhone 6 ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ