Δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από την Blink

Το δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Blink στην Ελλάδα διαθέτει ήδη σημεία φόρτισης ανά 50 χιλιόμετρα και από πόλη σε πόλη

Δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από την Blink

Το δίκτυο φόρτισης και οι τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης, που αναπτύσσει η Blink σε ολόκληρη την Ελλάδα παρουσιαστήκαν στην ειδική εκδήλωση, που διοργανώθηκε από τη Blink Charging Hellas, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα, το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουλίου 2020, με κεντρικό μήνυμα: «Φορτίζουμε το μέλλον. Ενώνουμε τον κόσμο!»

Στην εκδήλωση απηύθυναν ομιλίες και χαιρετισμούς οι: κος Geoffrey R. Pyatt Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα, κος Παναγιώτης Θεοδωρικάκος Υπουργός Εσωτερικών, κος Κώστας Αχ. Καραμανλής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κος Κωστής Χατζηδάκης Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κα Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων του ΥΠΕΝ.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους Βουλευτές, εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης και των κομμάτων, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, των τραπεζών και επενδυτικών οργανισμών, των επιχειρήσεων και θεσμικών φορέων της πολιτείας.

Το δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Blink στην Ελλάδα διαθέτει ήδη σημεία φόρτισης ανά 50 χιλιόμετρα και από πόλη σε πόλη. Καλύπτει τις ανάγκες τόσο των αστικών, όσο και των υπεραστικών μετακινήσεων ηλεκτροκίνησης και διαρκώς πυκνώνει και αναπτύσσεται, ώστε κάθε αστικό κέντρο να διαθέτει τουλάχιστον 50 σημεία φόρτισης, ανακοίνωσε η Blink Charging Hellas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ