«Κανόνι» dealer πολυτελών ΙΧ στη Βόρεια Ελλάδα!

«Κανόνι» dealer πολυτελών ΙΧ στη Βόρεια Ελλάδα!
«Πονοκέφαλος» αποτελεί πλέον συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτων για την Διεύθυνση Μεταφορών της Βορείου Ελλάδος καθώς σκάει νέο κανόνι από dealer της...
Του Γιώργου Κ. Ανδρή
[email protected]

Ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων έχουν μεταβεί και καταγγείλει σε Κεντρική Διεύθυνση Μεταφορών της Βορείου Ελλάδος το γεγονός πως ενώ έχουν εξοφλήσει τα οχήματά τους και δεν μπορούν να προβούν σε άρση παρακράτησης της κυριότητάς τους!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του F-Press το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχει να κάνει με το γεγονός πως ο dealer που έχουν προμηθευτεί τα οχήματα οι ιδιοκτήτες τους φέρεται να μην τα έχει ξεχρεώσει στην εισαγωγική εταιρεία με αποτέλεσμα εκείνη να μην επιτρέπει να γίνει η άρση παρακράτησης κυριότητας.
Ο λόγος που δεν δημοσιοποιούμε το όνομα του Dealer έχει να κάνει με το γεγονός πως το F-Press έχει αποστείλει συγκεκριμένο ερώτημα προς την εισαγωγική εταιρεία που ανήκουν τα αυτοκίνητα αλλά εξαιτίας απουσίας των στελεχών της λόγω παρουσίασης μοντέλου θα περιμένουμε μέχρι να επιστρέψουν αρχές της επόμενης εβδομάδας ώστε να δημοσιεύσουμε την επίσημη θέση της εισαγωγικής.
Αλλωστε η συγκεκριμένη εισαγωγική εταιρεία που αποτελεί και θυγατρική εργοστασίου δεν μας έχει απαντήσει στα ερωτήματά μας και για ένα ακόμη σκάνδαλο που ερευνούν οι Ελληνικές Αρχές οι οποίες κάνουν λόγο για «Τεράστια Υπόθεση!».
Μέχρι τότε υπομονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ