Θέλεις σύνταξη πάνω από 1000 ευρώ; Δες πόσα πρέπει να πληρώνεις

Θέλεις σύνταξη πάνω από 1000 ευρώ; Δες πόσα πρέπει να πληρώνεις

 Το εργαλείο υπολογισμού των συντάξεων για ένα εκατομμύριο αυτοαπασχολούμενους.  - Πόση σύνταξη βγάζει η κάθε κλίμακα εισφορών

Θα πληρώνετε τα 210 ευρώ τον μήνα ή θα εξαντλήσετε τις επιλογές σας φτάνοντας στα 566 ευρώ ανά μήνα;

Η απάντηση έχει να κάνει με τις αντοχές της τσέπης σας αλλά και το πόση σύνταξη θέλετε να εξασφαλίσετε όταν θα έρθει η ώρα. Επειδή είναι γνωστοί οι συντελεστές αναπλήρωσης και με δεδομένο ότι μπορείτε κάθε χρόνο να αλλάζετε την κλίμακα, μπορείτε να διαμορφώσετε και το ύψος της σύνταξης που θα λάβετε.

Όπως και να’ χει το σημαντικό για τους επαγγελματίες είναι ότι θα μπορούν να επιλέξουν πόσες εισφορές θα πληρώνουν από μόνοι τους: οι επιλογές ξεκινούν από τα 210 ευρώ και φτάνουν ως και τα 566 ευρώ.

Το κριτήριο θα είναι οι οικονομικές αντοχές του καθενός και το πόσο υψηλή σύνταξη θέλει να πάρει. Το fpress.gr παρουσιάζει το εργαλείο οικονομικής ενημέρωσης με τις συντάξεις που «βγάζουν» οι νέες εισφορές των αυτοαπασχολούμενων.

Όπως προκύπτει, για να πάρει κάποιος σύνταξη πάνω από 1000 ευρώ, θα πρέπει να επιλέξει από την 3η βαθμίδα και πάνω καταβάλλοντας τουλάχιστον 363 ευρώ τον μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ