Θεσσαλονίκη: Μέτρα για τη μείωση του χρόνου αναμονής στο Κτηματολόγιο

 Θεσσαλονίκη: Μέτρα για τη μείωση του χρόνου αναμονής στο Κτηματολόγιο

Σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο θα παρέχονται υπηρεσίες νομικού περιεχομένου και υπηρεσίες front-desk από ένα μητρώο 40 δικηγόρων

 

Mέλη του Δικηγορικού Συλλόγου θα αναλάβουν υπηρεσίες νομικού περιεχομένου και υπηρεσίες front desk, ώστε να επιταχύνεται ο έλεγχος και η ασφαλής καταχώριση των αποτελεσμάτων στη βάση δεδομένων του Κτηματολογίου στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό αποφασίσθηκε σε σύσκεψη που είχε ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης με τον Γενικό Διευθυντή του Εθνικού κτηματολογίου Στέφανο Κοτσώλη και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Φινοκαλιώτη.
Σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο θα παρέχονται υπηρεσίες νομικού περιεχομένου και υπηρεσίες front-desk από ένα μητρώο 40 δικηγόρων, στο πλαίσιο σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης διάρκειας τεσσάρων ετών.

"Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους πολίτες. Να μην ταλαιπωρούνται στις συναλλαγές τους με το Δημόσιο. Θα κάνουμε όσα βήματα χρειαστεί, για να εξυπηρετούνται δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και πολίτες, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από τις Υπηρεσίες του Κτηματολογίου", τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ