Αυτό είναι τα SamsungS5 που μετράει μέχρι και τους παλμούς μας

Αυτό είναι τα SamsungS5 που μετράει μέχρι και τους παλμούς μας
Αυτό που περιμέναμε συνέβη. Η Samsungπαρουσίασε χθες στη Βαρκελώνη το καινούργιο SamsungS5 το οποίο φιλοδοξεί να γίνει η νέα «ναυαρχίδα» στην παγκόσμια αγορά των smartphones. Τι κάνει αυτό το τηλέφωνο παραπάνω από τα υπόλοιπα; Ναι σωστά διαβάσατε στον τίτλο: ενσωματώνει υπηρεσίες ακόμη και για την παρακολούθηση της υγείας μας; Θέλετε και άλλες πληροφορίες; Ιδού
  • Η οθόνη είναι 5,1 ίντσες, 432 ppiκαι ανάλυση 1920 x 1080 (SuperAmoled). Διαθέτει ειδικό τσιπ ώστε τα χρώματα να προσαρμόζονται στα ερεθίσματα. Υπάρχει και ειδική εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας που μετατρέπει την οθόνη σε ασπρόμαυρη όταν η μπαταρία φτάνει κοντά στο να αδειάσει τελείως.
  • Η κάμερα φτάνει στα 16 megapixelκαι γράφει 4Κ videoμε 30 framesανά δευτερόλεπτο. Εννοείται ότι υπάρχει και δεύτερη κάμερα στο μπροστινό μέρος.
  • Υπάρχει η πολυαναμενόμενη συσκευή ανάγνωσης του δακτυλικού αποτυπώματος. Εκτός από την ενεργοποίηση του τηλεφώνου, η ανάγνωση του δακτυλικού αποτυπώματος θα χρησιμοποιείται ακόμη και για ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω του κινητού (με τη συνεργασία της PayPal)
  • Το τηλέφωνο είναι αδιάβροχο
  • Υπάρχει ένα νέο applicationμε την επωνυμία SHealthApp. Τι κάνει. Μετράει τους παλμούς της καρδιάς, μεταξύ άλλων.
  • Ο επεξεργαστής είναι τετραπύρηνος στα 2,5 GHz. To τηλέφωνο έχει 2 GBRAM και θα κυκλοφορεί με εσωτερική μνήμη 16 ή 32 GB. Μέσω της MicroSDκάρτας η μνήμη θα είναι επεκτάσιμη έως και τα 128 GB.
  • Εντυπωσιακό είναι το EasyModeτο οποίο απλοποιεί τη χρήση του τηλεφώνου και απευθύνεται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας όπως επίσης και το KidsModeπου είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά

Η τελευταία πληροφορία είναι και η πιο σημαντική. Πότε θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο; Αυτό το μάθαμε: τον Απρίλιο. Αυτό που δεν μάθαμε είναι την τιμή λιανικής.

Τέλος τα λόγια. Απολαύστε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ