Δωρεάν το Google Earth Pro από την Google

Δωρεάν το Google Earth Pro από την Google
Έκπληξη και χαμόγελα προκάλεσε στους χρήστες της η κίνηση της εταιρίας Google να κάνει διαθέσιμα τα χαρακτηριστικά της Pro έκδοσης του Google Earth εντελώς δωρεάν για όλους, με μόνη προϋπόθεση μια απλή εγγραφή στην υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι τοGoogleEarth Pro είναι μια υπηρεσία που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούταν κυρίως από επιχειρήσεις οι οποίες έπρεπε να πληρώνουν μια ετήσια συνδρομή 400 δολαρίων.

Η εν λόγω υπηρεσία θυμίζει αρκετά την υπηρεσίαGooglemaps στην οποία οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουνπεριοχές σε όλο τον κόσμο, να χρησιμοποιήσουντην υπηρεσία streetview και να βρεθούν, σαν πεζοί, σχεδόν σε κάθε δρόμο σε όλο τον πλανήτη.

Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι τοGoogleEarth Pro προσφέρει υψηλότερη ανάλυση, 3D απεικονίσεις για εκατομμύρια κτίρια αλλά και αναλυτικές μετρήσεις σετέτοιο βαθμό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Με τοGoogleEarth Pro μπορείτε να κατεβάσετε εικόνες υψηλής ανάλυσης, να κινηματογραφήσετε flyovers σε όλο τον κόσμο και να βρείτε οπτικές πληροφορίες για κάθε μέρος στην υφήλιο.

Εδώ και λίγα24ωρα λοιπόν η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν. Το μόνοέχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε και να κατεβάσετε το πρόγραμμα και όλες οι υπηρεσίες τηςGoogleEarth Pro θα είναι διαθέσιμες στον υπολογιστή σας.

Κατεβάστε την υπηρεσία ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ