Έστειλε βιογραφικό με τις...αποτυχίες του και βρήκε δουλειά!

Έστειλε βιογραφικό με τις...αποτυχίες του και βρήκε δουλειά!
Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, Jeff Scardino, έψαχνε καιρό για δουλειά αλλά όπου και να απευθυνόταν έβρισκε κλειστές πόρτες. 

Στον αέναο αυτό αγώνα εύρεσης εργασίας σκέφτηκε το παράδοξο (και παράτολμο):Αποφάσισε να αλλάξει το βιογραφικό του και να συμπεριλάβει πέρα από τα προσόντα του και τις μεγαλύτερες αποτυχίες του στη δουλειά.

Έστειλε το πρωτότυπο βιογραφικό του σε 10 εταιρείες και οι 8 του απάντησαν ενώ οι 5 του έκλεισαν ραντεβού για συνέντευξη.

Ακριβώς το ίδιο έκανε και με ισάριθμες εταιρείες στις οποίες έστειλε το βιογραφικό του μόνο με τα καλά στοιχεία της δουλειάς του. Από αυτές πήρε μία απάντηση και κανείς δεν του ζήτησε να κλείσουν ραντεβού από κοντά.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει στη βρετανική Telegraph ότι η μία από τις απαντήσεις που έλαβε στο «αποτυχημένο» βιογραφικό του ήταν ενδιαφέρουσα. Έλεγε λοιπόν η υπεύθυνος της εταιρείας: “Όταν διάβασα το βιογραφικό σας σκέφτηκα ότι επρόκειτο για αστείο, όμως, στην πορεία εντυπωσιάστηκα με την ειλικρίνειά σας. Δεν έχω δει ποτέ κάτι αντίστοιχο… Θα ήθελα να τα πούμε από κοντά”.

Και κάπως έτσι ο Jeff βρήκε δουλεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ