Έλληνας πιλότος πέταξε με F16 εώς την Τουρκία για να κάνει...ανάληψη!

Έλληνας πιλότος πέταξε με F16 εώς την Τουρκία για να κάνει...ανάληψη!
Η εφημερίδα Telegraph παρουσίασε μια πολύ περίεργη και ταυτόχρονα αστεία ιστορία. Σύμφωνα με την εφημερίδα ένας Έλληνας πιλότος πέταξε ως την Τουρκία με F16 για να κάνει ανάληψη.

Σίγουρα πρόκειται για την πιο απίθανη ιστορία που έχει ακουστεί για τα όσα μηχανεύτηκαν Ελληνες πολίτες από τη στιγμή που επιβλήθηκαν τα capital control, προκειμένου να κάνουν ανάληψη.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ένας Ελληνας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους πήγε με F16 έως την Τουρκία, για να κάνει ανάληψη 2.000 ευρώ από ΑΤΜ, παρακάμπτοντας τους ελέγχους κεφαλαίων.

Ο πιλότος πετούσε σε περιπολία πάνω από τη Σάμο, όταν «ξαφνικά άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο, δύο μίλια από την επαρχία του Αϊδινίου, σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα αεροπορίας, την οποία επικαλείται η Telegraph.

Το RadioCocpit.fr ισχυρίζεται ότι ο πιλότος έκρυψε το αεροπλάνο και πήγε στην κοντινή πόλη, όπου έκανε ανάληψη 2.000 ευρώ σε τουρκικές λίρες από τρία ΑΤΜ, πριν τα αλλάξει με ευρώ σε ένα γραφείο συναλλάγματος. Στη συνέχεια, μπήκε στο αεροσκάφος και επέστρεψε στο αεροδρόμιο στη Νέα Αγχίαλο.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την γαλλική ιστοσελίδα την οποία επικαλείται η Telegraph, μετά από το περιστατικό η τουρκική κυβέρνηση έκανε διάβημα διαμαρτυρίας στην Αθήνα, αλλά η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι δεν κατάφερε να το επιβεβαιώσει αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ