Eurobank: Η νέα εκπρόσωπος του ΤΧΣ στο ΔΣ η Αικατ. Μπερίτση

Eurobank: Η νέα εκπρόσωπος του ΤΧΣ στο ΔΣ η Αικατ. Μπερίτση

Tο Δ.Σ. της Τράπεζας κατά τη συνεδρίασή του στις 14.12.2017 αποφάσισε την ενσωμάτωση της κας Μπερίτση στο Δ.Σ. της Τράπεζας και τον ορισμό της ως μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ.

H Eurobank ανακοίνωσε ότι την 01.12.2017 το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) με επιστολή του προς την Τράπεζα ενημέρωσε για την ανάκληση από τις 14.12.2017 του κ. Χριστόφορου Κουφαλιά από τη θέση του εκπροσώπου του Τ.Χ.Σ. στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Eurobank και ζήτησε να οριστεί η κα Αικατερίνη Μπερίτση ως νέα εκπρόσωπος του Τ.Χ.Σ. στο Δ.Σ. της Eurobank.

Tο Δ.Σ. της Τράπεζας κατά τη συνεδρίασή του στις 14.12.2017 αποφάσισε την ενσωμάτωση της κας Μπερίτση στο Δ.Σ. της Τράπεζας και τον ορισμό της ως μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ..

Η εκλογή του νέου μέλους του Δ.Σ. θα ανακοινωθεί στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας, ενώ σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης του νέου μέλους από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία σύμφωνα με το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ