PayByBank: 3o βραβείο για τη δυνατότητα των e-shop να μπαινουν στα μενού πληρωμών των τραπεζών

PayByBank: 3o βραβείο για τη δυνατότητα των e-shop να μπαινουν στα μενού πληρωμών των τραπεζών

Με την υπηρεσία PayByBank μπορούν από το πιο μικρό e-shop ως την πιο μεγάλη επιχείρηση να αποκτήσουν πρόσβαση στο μενού πληρωμών όλων των τραπεζών, εμφανίζοντας έναν κωδικό πληρωμής στις αποδείξεις και τα τιμολόγιά τους, ακόμη και αν διατηρούν λογαριασμό σε μία μόνο τράπεζα

Η υπηρεσία PayByBank, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα e-shops - και όχι μόνο - να μπουν στα μενού πληρωμών όλων των τραπεζών, βραβεύτηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στα e-volution Awards 2018 στην κατηγορία «Υπηρεσίες E-Banking & Ηλεκτρονικών Πληρωμών».

Με την υπηρεσία PayByBank μπορούν από το πιο μικρό e-shop ως την πιο μεγάλη επιχείρηση να αποκτήσουν πρόσβαση στο μενού πληρωμών όλων των τραπεζών, εμφανίζοντας έναν κωδικό πληρωμής στις αποδείξεις και τα τιμολόγιά τους, ακόμη και αν διατηρούν λογαριασμό σε μία μόνο τράπεζα! Η διασύνδεση είναι απλή και έτσι οι επιχειρήσεις μπορούν να κερδίσουν άμεσα τα οφέλη της στιγμιαίας τραπεζικής κατάθεσης/εξόφλησης αλλά και του αυτοματισμού στις πληρωμές που δέχονται.

Οι πελάτες δεν χρειάζεται να κάνουν κάποια έγγραφή ή να δώσουν προσωπικά τους δεδομένα, απλώς πηγαίνουν, με τον κωδικό πληρωμής (ταυτότητα οφειλής) που θα βρουν στην παραγγελία ή το τιμολόγιό τους, σε όποιο από 4 κανάλια πληρωμής τους βολεύει:
1) E-banking
2) Phone banking
3) Τραπεζικά καταστήματα
4) Συνεργαζόμενα σημεία πληρωμής λογαριασμών, για πληρωμές με μετρητά ακόμη και απογεύματα και σαββατοκύριακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες από τη μία «χτίζουν» το αφορολόγητό τους και από την άλλη συμμετέχουν στις λοταρίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς οι πληρωμές μέσω του κωδικού πληρωμής εμπίπτουν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
To PayByBank είναι μία υπηρεσία της WorldBridge - Ίδρυμα Πληρωμών A.E., η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 26 χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες: www.paybybank.gr, 2109005000 & 8001002020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ