Πληρώστε το φόρο σας σε άτοκες δόσεις και με έκπτωση. Ολες οι προσφορές!!!

Πληρώστε το φόρο σας σε άτοκες δόσεις και με έκπτωση. Ολες οι προσφορές!!!
Η παράταση της προθεσμίας υποβολής της φορολογικής μας δήλωσης είναι πλέον γεγονός. Αυτό σημαίνει ότι το εκκαθαριστικό θα έρθει τον Αύγουστο ή και αργότερα οπότε θα πρέπει να πληρώσουμε το φόρο που μας αναλογεί σε μία ή δύο διμηνιαίες δόσεις.

Και επειδή ο οικογενειακός προϋπολογισμός είναι μόνιμα ελλειμματικός, με όλα αυτά που έχουμε φορτωθεί, χαράτσια, ΦΑΠ, εισφορά αλληλεγγύης και τα υπόλοιπα, μάλλον θα ζοριστούμε να βρούμε τα χρήματα για να είμαστε συνεπείς απέναντι στο δημόσιο. Όμως μην ανησυχείτε υπάρχει λύση να παρατείνουμε την πληρωμή –και μάλιστα άτοκα- έως τον Ιούλιο του 2014.
-Αν το εκκαθαριστικό έρθει τον Αύγουστο, η πρώτη δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου και η δεύτερη στο τέλος Νοεμβρίου
-Αν το εκκαθαριστικό έρθει στον Σεπτέμβριο, η πρώτη δόση θα πληρωθεί Οκτώβριο και η δεύτερη στο τέλος Δεκεμβρίου.
Αν πάλι το εκκαθαριστικό έρθει Οκτώβριο ή αργότερα, η δόση γίνεται μια

Τι μπορούμε να κάνουμε.

Υπάρχει μια λύση: να επιλέξουμε τον δρόμο της τράπεζας η οποία και φέτος, αναμένεται να μας δώσει την ευκαιρία να πληρώσουμε την εφορία σε δόσεις. Δύο μοντέλα ακολουθούν οι τράπεζες:
-Μας δίνουν το δικαίωμα να πληρώσουμε όλο το ποσό της εφορίας σε δόσεις κάτι που μας εξασφαλίζει και την έκπτωση του 1,5% για την εφάπαξ αποπληρωμή
-Μας δίνουν το δικαίωμα να πληρώσουμε την κάθε δόση σε δόσεις. Αυτό το μοντέλο, μας επιτρέπει να παρατείνουμε την αποπληρωμή μέχρι και τον Νοέμβριο του 2014.

Το δοσολόγιο με ένα απλό παράδειγμα

Ο πίνακας που παραθέτουμε στηρίζεται στην υπόθεση ότι το εκκαθαριστικό θα σας έρθει εντός του Αυγούστου. Ας υποθέσουμε ότι ο φόρος εισοδήματος που καλείστε να πληρώσετε είναι 3.000 ευρώ. Αν δεν χρησιμοποιήσετε την τράπεζα, θα πρέπει να πληρώσετε 1.500 ευρώ έως το τέλος Σεπτεμβρίου και άλλα τόσα έως το τέλος Νοεμβρίου.
Όμως με την αποπληρωμή του φόρου μέσω τραπέζης και δη πιστωτικής κάρτας σας δίνονται οι εξής δυνατότητες:
-Να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό της εφορίας μέχρι και σε 9 δόσεις. Θα εξοφλήσετε τον Μάιο του 2014.
-Να πληρώσετε την κάθε δόση σε 9 δόσεις. Σε αυτή την περίπτωση, θα εξοφλήσετε τον Ιούλιο του 2014.

Ο πίνακας πληρωμών αν επιλεξετε τη λύση των 9 μηνών, θα έχει ως εξής:

Τελευταία προθεσμία

Ποσό πληρωμής 3.000€

Πληρωμή ολόκληρου του ποσού της εφορίας σε δόσεις

Πληρωμή της κάθε δόσης της εφορίας σε δόσεις

30-Σεπτ-13

328,33

166,67

31-Οκτ-13

328,33

166,67

30-Νοε-13

328,33

333,33

31-Δεκ-13

328,33

333,33

31-Ιαν-14

328,33

333,33

28-Φεβ-14

328,33

333,33

31-Μαρ-14

328,33

333,33

30-Απρ-14

328,33

333,33

31-Μαϊ-14

328,33

333,33

30-Ιουν-14

166,67

31-Ιουλ-14

166,67

Εννοείται ότι αυτή η λύση δεν παρέχεται σε όλους καθώς πολλοί έχουν φτάσει τις πιστωτικές τους κάρτες στο όριο. Και εννοείται ότι χρειάζεται σωστό χειρισμό γιατί αν δεν πληρώσετε την κάθε δόση στην ώρα της, θα αρχίσετε να φορτώνεστε με τόκους.

Οι προσφορές (κάντε κλικ στα σχετικά links για λεπτομέρειες)

Τράπεζα Πειραιώς

Ανακαλύψτε τα οφέλη της Πιστωτικής σας Κάρτας
• Συμμετοχή σε διαγωνισμούς, και προγράμματα ανταμοιβής
• Εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο έως και σε 12 άτοκες δόσεις
• Ενημέρωση σε περίπτωση εντοπισμού ύποπτων συναλλαγών

Attica Bank

Σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε άμεσα και γρήγορα τις υποχρεώσεις σας προς την Εφορία μέσω των πιστωτικών καρτών Attica Card Visa.
Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Attica Card Visa, μπορούν πλέον μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Attica Bank να πραγματοποιούν την εξόφληση του φόρου εισοδήματος τους εφάπαξ ή έως και σε 6 δόσεις.

Alphabank

Τώρα, μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας προς το δημόσιο σε 6 άτοκες δόσεις, χρησιμοποιώντας τις Κάρτες Alpha Bank, διατηρώντας παράλληλα το όφελος της έκπτωσης που προσφέρει το Δημόσιο στις εφάπαξ πληρωμές!

Εurobank
Με την πιστωτική σας κάρτα Eurobank έχετε 2 εναλλακτικές:
-Nα εξοφλήσετε την οφειλή σας στην εφορία εφάπαξ χρεώνοντας το συνολικό ποσό στην κάρτα σας έως και σε 9 άτοκες δόσεις.
-Nα εξοφλήσετε μία ή περισσότερες επιμέρους δόσεις της εφορίας χρεώνοντας το ποσό της κάθε δόσης στην κάρτα σας έως και σε 9 άτοκες δόσεις. Εξασφαλίζετε έτσι την επέκταση της διάρκειας αποπληρωμής και την περαιτέρω μείωση του ποσού της δόσης. Για παράδειγμα, ενώ η εφορία δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής του Φόρου Εισοδήματος έως και σε 3 διμηνιαίες δόσεις, μπορείτε να χρεώσετε την κάθε επιμέρους δόση στην πιστωτική σας κάρτα και να την αποπληρώσετε σε 9 άτοκες δόσεις.

Η Εθνική Τράπεζα

Σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο μέσω των πιστωτικών της καρτών, σε 9 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Αξιολόγηση