Τραπεζικές υπηρεσίες τώρα και στα περίπτερα – Όλη η συμφωνία

Τραπεζικές υπηρεσίες τώρα και στα περίπτερα – Όλη η συμφωνία
Tη συμφωνία της με το Συνδικάτο Περιπτερούχων ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, πραγματοποιώντας είσοδο στη μικρή λιανική.

Η συμφωνία με το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής αφορά ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών και παροχών από την Τράπεζα Πειραιώς προς τα μέλη του Συνδικάτου, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, καταθετικά προϊόντα, υπηρεσίες αποδοχής συναλλαγών με κάρτες πληρωμών (χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες), τερματικά αποδοχής καρτών και ειδική τιμολόγηση μικροσυναλλαγών προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κλάδου, υπηρεσία easypay POINT για την εξόφληση λογαριασμών με χρήση μετρητών, για τις ΔΕΚΟ, τις ασφαλιστικές εταιρείες, την κινητή τηλεφωνία και άλλες υπηρεσίες που αφορούν την κίνηση κεφαλαίων και τα εμβάσματα, τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank και χρηματοδοτικά προϊόντα.

Σύμφωνα με την κ. Μαρία Καραφουλίδου, Senior Director της Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών της Πειραιώς, η τράπεζα έχει παραδοσιακά δυναμική παρουσία στον χώρο των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών, διαμορφώνοντας νέα για τον σκοπό αυτό προϊόντα και υπηρεσίες που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών του κλάδου, ειδικά δε κατά τη νέα συναλλακτική πραγματικότητα μετά την επιβολή των capital controls, που οδήγησε την τράπεζα να προτείνει λύσεις με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κλάδου.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Γιώργος Δούκας αναφέρθηκε στην καταλυτική επίδραση που είχαν συνολικά στο επιχειρείν οι κεφαλαιακοί περιορισμοί και τόνισε την ανάγκη να καλυφθούν οι καταναλωτικές ανάγκες σε μια νέα πραγματικότητα, επιτρέποντας ωστόσο σε έναν κλάδο με μικρά περιθώρια κέρδους να επιβιώσει, παρά την επένδυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ