Σχεδιάζεις επένδυση; Μάθε πώς θα βρεις επενδυτικά κεφάλαια

Σχεδιάζεις επένδυση; Μάθε πώς θα βρεις επενδυτικά κεφάλαια
Το Classfund είναι μια πλατφόρμα που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα του equity crowdfunding.

Μια επιχειρηματική ιδέα που δεν έχει τους απαραίτητους πόρους μπορεί να χρηματοδοτηθεί είτε από το πλήθος (crowdfunding) είτε από εν δυνάμει επενδυτές (equity). Κάποιος δηλαδή μπορεί να επενδύσει από ένα πολύ μικρό ποσό (π.χ. 20 ευρώ) μέχρι ένα πολύ μεγαλύτερο και να λάβει αντίστοιχα εταιρικά μερίδια.

Η πλατφόρμα βραβεύθηκε για την καινοτομία της στον 5ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας. Η Εθνική μέσω του Διαγωνισμού, μια δράση του προγράμματος NBG Business Seeds, στηρίζει έμπρακτα και με μεγάλη επιτυχία την επιχειρηματικότητα και τους νέους ανθρώπους τα τελευταία πέντε χρόνια. Παρέχει κατάλληλη καθοδήγηση, υποδομές, αλλά και χρηματικά έπαθλα που βοηθούν τα πρώτα βήματα των επιχειρηματιών.

Ο 6ος Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας «τρέχει» και όσοι ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν μια πρωτότυπη ιδέα τους ή ένα επιχειρηματικό τους σχέδιο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15.00.

«Δεν υπάρχει κάποια χρυσή συνταγή που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να θεωρείται η ιδέα του ξεχωριστή. Όλες είναι σημαντικές, αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι να απαντούν σε κάποια ανάγκη» δηλώνει η δημιουργός της πλατφόρμας Ρόζα - Μαρίνα Μέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ