Η Attica Bank καλεί τους μετόχους της σε Α' Επαναληπτική Συνέλευση

Η Attica Bank καλεί τους μετόχους της σε Α' Επαναληπτική Συνέλευση
Σε επαναληπτική Γενική Συνέλευση εντός του μηνός καλεί τους μετόχους της η Attica Bank αφού ή προηγούμενη συνέλευση που είχε προγραμματιστεί, με στόχο την συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων σε θέματα ημερίσιας διάταξης, αναβλήθηκε.

Σε δελτίο τύπου της η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία, η οποία από εδώ και το εξής θα ονομάζεται "η Τράπεζα", ανακοίνωσε ότι καλεί τους μετόχους της σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 13.10.14 αφού στην προγραμματισμένη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, κατόχων κοινών μετοχών που πραγματοποιήθηκε χθες στις 30.09.2014 και ώρα 12.00, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου 15 μέτοχοι.

Οι παρόντες μέτοχοι εκπροσώπησαν 537.547.245 κοινές, ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχές, επί συνόλου 1.045.794.145 κοινών μετοχών, δηλαδή ποσοστό 51,401% του κοινού μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας. Επειδή δεν επετεύχθη η αυξημένη απαρτία που απαιτείται κατά το άρθρο 29 παρ. 3 του κ.ν. 2190/1920, προκειμένου να είναι δυνατή η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, αναβλήθηκε η συνεδρία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Επιπλέον, αναφορικά με την πρόοδο της σχεδιαζόμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας, η Τράπεζα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Τράπεζα έχει γίνει αποδέκτης του ενδιαφέροντος ξένων επενδυτικών κεφαλαίων και ότι οι όροι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου πρόκειται να συζητηθούν στην Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα συνεδριάσει στις 13.10.2014, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην από 5.9.2014 πρόσκληση του Δ.Σ. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, κατόχων κοινών μετοχών, η οποία δημοσιεύθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ