Η μεγαλύτερη ρωσική τράπεζα μαζί με κάθε στεγαστικό δίνει ...γάτα!

Η μεγαλύτερη ρωσική τράπεζα μαζί με κάθε στεγαστικό δίνει ...γάτα!
Ρωσικό ταμιευτήριο ανακοίνωσε την έναρξη των γατών "παροχής υπηρεσιών" σε εγκαίνια σπιτιού ως μια διαφημιστική καμπάνια για τα προγράμματα στεγαστικών δανείων της. Αυτό αναφέρετε στην επίσημη ιστοσελίδα της μεγαλύτερης τράπεζας της Ρωσίας, Sberbank.

Είναι από τα πλέον ασυνήθιστα.. προγράμματα παροχών με την απόκτηση στεγαστικού δανείου, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους οργανισμούς Maxus καιMosaic, και τέθηκε σε ισχύ από τις 18 Αυγούστου - 14 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό ήδη 30 δανειολήπτες που πήραν έγκριση από την τράπεζα για στεγαστικό δάνειο με ειδικούς όρους στο νέο διαμέρισμα θα παραλάβουν και... δωρεάν γάτα.

Το ζώο δεν είναι ένα δώρο: Δίνεται μόνο για να διασχίσουν το κατώφλι της νέας ιδιοκτησίας γιατί οι Ρώσοι εκτιμούν ότι μία γάτα φέρνει καλή τύχη στο καινούργιο σπίτι, και να λάβουν μέρος σε φωτογράφηση όχι περισσότερο από δύο ώρες.
Η τράπεζα δίνει το ζώο στους πελάτες, προκειμένου να είναι το πρώτο που θα μπει στο σπίτι, αλλά δυστυχώς οι Ρώσοι δεν μπορούν να κρατήσουν το δώρο τους.

Η ιστοσελίδα "Ταμιευτήριο" είναι διαθέσιμη για να επιλέξουν από δέκα γάτες διαφόρων φυλών ποια προτιμούν, για λογαριασμό του καθενός, ανάλογα με την υπογραφή του συμβολαίου... για καλοτυχία.

Η διαφημιστική καμπάνια της τράπζας περιλαμβάνει προβολή βίντεο και αυτοκίνητα με ειδικά λογότυπα, στους δρόμους της πόλης της Μόσχας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, αυτή είναι η δεύτερη δράση του «Ταμιευτηρίου» με τις γάτες. Προηγουμένως, όλοι οι ενδιαφερόμενοι για δανειοδότηση κλήθηκαν να περάσουν μια ειδική εξέταση για την ιστοσελίδα και να καθορίσουν τον κατάλληλο kototest.ru τύπο προσωπικότητας του ζώου.

Και στην Ελλάδα ακόμη προσπαθούμε να φτιάξουμε νόμους για την κακοποίηση των ζώων.

Eπιμέλεια FPress

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ