Έρχεται η «μαύρη Πέμπτη» - Πώς να μην ταλαιπωρηθείτε

Έρχεται η «μαύρη Πέμπτη» - Πώς να μην ταλαιπωρηθείτε
Η 31η Ιουλίου πλησιάζει. Θα είναι «μαύρη Πέμπτη» καθώς στις τράπεζες θα επικρατεί το αδιαχώρητο. Οι συνταξιούχοι θα προσπαθούν να εισπράξουν την κουτσουρεμένη τους σύνταξη, οι φορολογούμενοι να πληρώσουν τον φόρο εισοδήματος και οι μικρομεσαίοι τον ΦΠΑ. Ποια είναι η λύση για να αποφύγετε τις ουρές; E-banking.

Σε σημερινό της αφιέρωμα η εφημερίδα Παραπολιτικά περιγράφει τα πλεονεκτήματα:

  • Χρησιμοποιώντας κανείς τις υπηρεσίες e-banking των ελληνικών τραπεζών για τις συναλλαγές του έχει «διαθέσιμο» 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο ένα τραπεζικό κατάστημα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει την απόλυτη εικόνα των λογαριασμών του, των καρτών του, των δανείων και του χαρτοφυλακίου του. Να μεταφέρει χρήματα μεταξύ των προσωπικών του λογαριασμών, σε τρίτους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να πληρώνει τις δόσεις των δανείων του, των πιστωτικών καρτών του στην τράπεζα που τις έχει εκδώσει αλλά και σε άλλες τράπεζες και να αποπληρώνει τις υποχρεώσεις του σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Παράλληλα μέσω του e-banking μπορεί να εξοφλεί με πάγια εντολή όλες τις ΔΕΚΟ, τις εταιρίες τηλεφωνίας, συνδρομητικής τηλεόρασης, αλλά και πολλές ιδιωτικές ασφαλιστικές και άλλες εταιρίες.
  • Αξιόπιστες λύσεις προς επιχειρήσεις: Τα ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα προσφέρουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των τραπεζικών συναλλαγών των επιχειρήσεων, δίνοντάς τους την δυνατότητα να μειώσουν σημαντικά το χρόνο διεκπεραιώσεως, αλλά και το χρηματοοικονομικό και λειτουργικό τους κόστος. Με τα Online σύστηματα τραπεζικών συναλλαγών μπορούν άμεσα να έχουν ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμών, να παρακολουθούν τις πληρωμές ΦΠΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, επιταγών και παράλληλα να εξοφλούν τους προμηθευτές τους στην Ελλάδα και στην Ευρωζώνη. Σημαντικό επίσης είναι και η καταβολή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων τους με ένα κλικ, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να εξοφλούν άμεσα τους λογαριασμούς Οργανισμών, ΔΕΚΟ και Εταιριών τρίτων.
  • Μειωμένο κόστος και ασφάλεια: Ο χρήστης του e-banking επωφελείται από σημαντική μείωση στο κόστος των συναλλαγών του, καθώς οι περισσότερες συναλλαγές που εκτελούνται μέσω e-Banking έχουν μικρότερα έξοδα σε σχέση με τις συναλλαγές που γίνονται σε κατάστημα της τράπεζας και μάλιστα κάποιες είναι και εντελώς δωρεάν. Η ασφάλεια των συναλλαγών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τις ελληνικές τράπεζες και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έχουν υιοθετήσει τεχνολογίες αιχμής με πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης. Μάλιστα μετά και τις τελευταίες προσπάθειες υποκλοπής δεδομένων το επίπεδο ασφαλείας έχει ενισχυθεί σημαντικά με χρήση νέες τεχνολογίες, κρυπτογραφήσεις, ακόμη και με εικονικά πληκτρολόγια. Κινήσεις που καθιστούν απόλυτα ασφαλείς τις συναλλαγές.

Από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα με πλήθος προσφορών και πλούσιο παρασκήνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ